Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Vervallen Besluit Lijst van regelingen voor oudedagsvoorziening en gezinsverzorging welke zijn aangewezen als pensioenregeling (besluit van 25 mei 1971, nr. B71/9428)

Belangrijk!  Vervallen

Dit besluit is vervallen met ingang van 1 juni 2004 (Besluit Intrekking diverse besluiten, besluit van 14 mei 2004, nr. CPP2004/1013M).

Lijst van regelingen voor oudedagsvoorziening en gezinsverzorging welke zijn aangewezen als pensioenregeling

Besluit van 25 mei 1971, nr. B71/9428

De directeur-generaal Belastingdienst heeft namens de staatssecretaris van Financiën het volgende besloten.
  1. Hierbij doe ik u toekomen een herziene lijst van pensioenfondsen die in het algemeen bedrijfstaksgewijze voorzien in regelingen voor oudedagsvoorziening en veelal tevens gezinsverzorging. Omdat deze regelingen hetzij mede voorzien in een spaarregeling voor gemoedsbezwaarden, hetzij om andere redenen niet als zuivere pensioenregeling kunnen worden beschouwd, zijn zij aangewezen als pensioenregeling.
  2. De aanschrijving van 12 augustus 1965, nr. B5/10909 (LB'65-5) is hiermede vervallen.

Bijlage

Agrarische- en VoedselvoorzieningshandelStichting "bedrijfspensioenfonds voor de Agrarische- en Voedselvoorzieningshandel" te 's-Gravenhage.
Apothekers-AssistentenStichting "Algemeen Pensioenfonds voor de Apothekers-Assistenten" te 's-Gravenhage.
ArchitectenbureauxStichting "Pensioenfonds voor de Architectenbureaux" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
BaggerbedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Baggerbedrijf" te 's-Gravenhage.
BakkersbedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Bakkersbedrijf" te Groningen.
BaksteenindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Baksteenindustrie" te Arnhem, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
BanketbakkersbedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Banketbakkersbedrijf" te 's-Gravenhage, adres: Ged. Zuiderdiep 31 te Groningen.
Beroepsvervoer over de wegStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Beroepsvervoer over de weg" te 's-Gravenhage, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Betonmortelindustrie"Bedrijfspensioenfonds voor de Betonmortelindustrie" te Rotterdam.
BetonwarenindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Betonwarenindustrie" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Bitumineuze Dakbedekkingsbedrijf"Bedrijfspensioenfonds voor het Bitumineuze Dakbedekkingsbedrijf" te Rotterdam.
BouwnijverheidStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Bouwnijverheid" te Amsterdam.
Cartonnageindustrie en de PapierenzakkenindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Cartonnageindustrie en de Papierenzakkenindustrie" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Confectie-industrieStichting "Algemeen Pensioenfonds voor de Confectie-Industrie" te Amsterdam.
Coöperatief VerzekeringsfondsHet Coöperatief Verzekeringsfonds te Leeuwarden.
Detailhandel in brandstoffenStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Nederlandse Detailhandel in Brandstoffen" te 's-Gravenhage.
Detailhandel in melk en zuivelproducten"Bedrijfspensioenfonds voor de detailhandel in melk- en zuivelproducten" te Utrecht, adres: Nijenoord 1 te Utrecht.
DrankindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Drankindustrie" te 's-Gravenhage, adres: Nationale Levensverzekering-Bank NV te Rotterdam.
Exporteurs, importeurs en groothandelaren in pluimvee, wild en tamme konijnen"Pensioenfonds voor Exporteurs, Importeurs en Groothandelaren in Pluimvee, Wild en Tamme Konijnen" te 's-Gravenhage.
Film- en bioscoopbedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Film- en Bioscoopbedrijf" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf"Bedrijfspensioenfonds voor het glazenwassers- en schoonmaakbedrijf" te Utrecht, adres: Nijenoord 1 te Utrecht.
Grafische bedrijvenStichting "Pensioenfonds voor de Grafische Bedrijven" te Amsterdam.
Groenten- en fruitverwerkende industrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Groenten- en Fruitverwerkende Industrie" te Leiden, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Groothandel in levensmiddelen"Bedrijfspensioenfonds voor de Groothandel in Levensmiddelen" te 's-Gravenhage.
Groothandel in vlakglas, groothandel in verf, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Groothandel in Vlakglas, de Groothandel in Verf, het Glasbewerkings- en het Glazeniersbedrijf" te Rotterdam.
Handel in bouwmaterialenStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de handel in Bouwmaterialen" te Amsterdam.
HorecabedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Horecabedrijf" te 's-Gravenhage, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Houten emballage IndustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Houten Emballage Industrie" te Delft.
HouthandelStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Houthandel" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Houtwaren en borstelindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Houtwaren en Borstelindustrie" te Amsterdam.
KalkzandsteenindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Kalkzandsteenindustrie" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Kappersbedrijf"Bedrijfspensioenfonds voor het kappersbedrijf" te Utrecht, adres: Nijenoord 1 te Utrecht.
Kerkelijk en maatschappelijk werkStichting "Pensioen- en Spaarfonds voor de RK Kerkelijke en Maatschappelijke Instellingen" te s'-Gravenhage.
KoopvaardijStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Kruideniersbedrijf"Bedrijfspensioenfonds voor het kruideniersbedrijf" te Utrecht, adres: Nijenoord 1 te Utrecht.
LandbouwStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw" te 's-Gravenhage.
LederindustrieStichting "Pensioenfonds voor de Nederlandse Industrie" te 's-Gravenhage.
MaatkledingbedrijfStichting "Algemeen Pensioenfonds voor het Maatkledingbedrijf" te Amsterdam.
MetaalindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Metaalindustrie" te 's-Gravenhage, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
 Stichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Kleine Metaalnijverheid" te s-Gravenhage.
Meubelindustrie en meubileringsbedrijvenStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
OpticiensbedrijvenStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Personeel van Opticiensbedrijven" te Amsterdam.
Rolluiken-, markiezen- en zonneschermenbedrijf, handel in scheepsbenodigdheden, zeilmakers- en scheepstuigersbedrijfStichting "Pensioenfonds ROMAZO SZS" te Utrecht.
Rijn- en binnenvaartStichting "Pensioenfonds voor de Rijn- en Binnenvaart" te Rotterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
SchildersbedrijfStichting "Bedrijfspensioenfonds voor het Schildersbedrijf" te 's-Gravenhage.
SchoenindustrieStichting "Pensioenfonds voor de Beambten in de Schoenindustrie" te Tilburg.
 Stichting "Algemeen Pensioenfonds voor de Schoenindustrie" te ilburg.
Schoenmakerij"Bedrijfspensioenfonds voor de schoenmakerij" te Utrecht, adres: Nijenoord 1 te Utrecht.
Sigarenbedrijf en aanverwante bedrijvenVereniging "Nederlands Pensioenfonds voor het Sigarenbedrijf en Aanverwante Bedrijven" te Eindhoven.
SlagersbedrijfStichting "De Samenwerking" Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf te 's-Gravenhage.
StrokartonindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Strokartonindustrie" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Suikerverwerkende industrie"Bedrijfspensioenfonds voor de Suikerverwerkende Industrie" te 's-ravenhage, adres: Ged. Zuiderdiep 31 te Groningen.
Suikerwerk- en chocoladeverwerkende industrie"Bedrijfspensioenfonds voor de Suikerwerk- en Chocoladeverwerkende Industrie" te Amsterdam, adres: Ged. Zuiderdiep 31 te Groningen.
Tandtechniek"Pensioenfonds voor de tandtechniek" te Utrecht, adres: Nijenoord 1 te Utrecht.
TextielindustrieStichting "Twents-Gelders Bedrijfspensioenfonds voor de Textielindustrie" te Enschede, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
 Stichting "Centraal Pensioenfonds voor de Nederlandse extielindustrie" te Tilburg.
 Stichting "Algemeen Pensioenfonds voor de Tilburgse Wolindustrie" te ilburg.
TextielreinigingStichting "Bedrijfspensioenfonds Textielreiniging" te 's-Gravenhage, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
TonelistenVereniging "Het Algemeen Pensioenfonds van Nederlandse Tonelisten" te Amsterdam.
VerbruikscoöperatiesStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Verbruikerscoöperaties" te Utrecht.
VerfindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de verfindustrie" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Vervoer- en havenbedrijvenStichting "Pensioenfonds voor de Vervoer- en Havenbedrijven" te Rotterdam.
VleeswarenindustrieStichting "Bedrijfspensioenfonds voor de Vleeswarenindustrie" te 's-Gravenhage.
Volksgezondheid en maatschappelijk werkStichting "Pensioenfonds Volksgezondheid en Maatschappelijk Werk" te Amsterdam.
WoningbouwcorporatiesStichting "Pensioenfonds voor de Woningbouw corporaties" te Amsterdam, adres: Gemeenschappelijk Administratiekantoor te Amsterdam.
Zeevisserij"Bedrijfspensioenfonds voor de Zeevisserij" te Amsterdam.

Deel deze pagina

Op deze pagina